Toyota 4Runner 3door

Meglehetősen érdekesen néz ki az új Toyota 4Runner, mindenesetre 3 ajtósítva, rövidebb tengelytávval talán pofásabb.

Bmw X6

Nemrég jelentek meg a képek az új Bmw X5-ről, ebből készítettem el az X6-os következő generációját.

Renault Twingo

A 2. generációs Renault Twingo 2007 óta van piacon, lassan elérkezik az idő az új modell bemutatására. Az új Twingo vélhetően a Twin'Run koncepció formavilágát örökli majd meg.

Mini Familyman

A Mini kínálatát szinte a végletekig lehetne bővíteni, most itt egy praktikus, egyszerű 5 ajtós verzió.

Mercedes-Benz S63 AMG

Az új S-osztályból is elkészül majd a legbrutálisabb változat, az S63 AMG. A széria modellhez képest kívülről átrajzolják a lökhárítókat, és a küszöböt, megültetik az autót, és nagyobb kerekeket pakolnak rá.

Shelby GT500 Super Snake

Rég készítettem már olyan VT-t, ami nem kihívásra, vagy pályázatra ment volna... Itt volt az ideje, hogy kezelésbe vegyek egy olyan autót, amit még sosem tuningoltam, így esett választás a GT500-ra.

Porsche 918

Az új Porsche 918-ról eddig szinte csak felmatricázott példányokat mutogattak, ezért csináltam belőle egy "lecsupaszított" verziót.

Mercedes-Benz S 350 Shooting Brake

Tegnap mutatkozott be hivatalosan az új S-osztályos Mercedes, a CLS mintájára elkészítettem belőle a kombi jellegű Shooting Brake verziót.

Peugeot 208 3-Door

Tegnap jelentek meg az első képek az új Peugeot 308-ról, elkészítettem belőle a 3 ajtós verziót. Theo viszont most gyorsabb volt...

Suzuki Authentics


A Suzuki SX4 új szedán változata, az Authentics várhatóan a jövő évben kerül gyártásba. Az új modell fő piaca Kína lesz.

Jaguar F-Type Coupe

Az F-Type kupé koncepcióváltozatát még 2011-ben bemutatták, a szériaérett verzió az év végére várható.

Dacia Duster Pickup

A Dacia nagy erőkkel bővíti a modellkínálatát. Következő modelljük a Duster Pickup változata lehet, amellyel megpróbálnak majd betörni az ázsiai piacokra. A platós Dacia 2014-ben mutatkozhat be.

Mini Paceman Cabrio

A Mini modellkínálata egyre bővebb, következő verzió lehetne a Paceman vászontetős kivitele.

Audi A2

Az Audi a Vw Up alapjaira tervezi saját kisautóját. Azt, hogy csak egy átcímkézett Up, vagy egy teljesen új modell lesz, majd csak jövőre derül ki.

Fiat 500 XL

Nemrég jelent meg a Fiat 500 XL, hamarosan jön a hosszabb farú, tágasabb csomagtérrel ellátott 500 XL