Volkswagen Beetle 5-door

A minihez, fiat 500-hoz hasonlóan az új beetle-ből is lehetne családbarát verziót kihozni, ehhez talán elegendő lenne egy hosszabb tengelytávú 4 ajtós modell.

Porsche Panamericana

A Porsche kínálatából hiányzik egy klasszikus orrmotoros farhajtású gép, ez lehetne a Panamericana.

Bentley Continental T


Itt az új Bentley Continental T. A jelenlegi Mulsanne-ból lett átalakítva.

Mini Cooper 2013

Hamarosan bemutatkozik az új Mini Cooper. Vajon ilyen lesz?

Seat Leon SC

A Leon 3. generációjából fog először 3 ajtós verzió készülni, ami az SC nevet fogja kapni.

Tata Nano 3-door

Itt a Tata Nano 3 ajtósított, ültetett változata. Az indiai boyracereknek biztos bejönne.

Volkswagen Scirocco 5-door

A jelenleg kapható VW-k közül szerintem a Scirocco a legszebb, még 5 ajtós verzióban sem vesztene sokat a sportosságából. 

Bmw 3 GT Coupe

Itt az új Bmw 3 GT, elkészítettem a 3 ajtósított változatot belőle.

Ferrari F12 Shootingbrake

Az új F12 Berlinetta az egyik legszebb Ferrari, elég sokan feldolgozták már. Shootingbrake verziót még nem láttam belőle, ezért most elkészítettem.

Skoda Yeti

Az Astra után itt a Yeti rendőrautó modell változata is.

Opel Astra Classic III

Nagyjából 2 éve kerül piacra az 1/43 arányú Bburago Focus rendőrautó, most viszont Astra Classic III-ra váltott a rendőrség. Így jött az ötlet, hogy elkészítsem a leendő "modellautót". :)

Bentley Continental Flying Spur

A Continental GT már megújult 2 éve, a Flying Spur-t viszont még nem érte el a "változás szele". Elkészítettem belőle az új változatot, remélhetőleg élőben is hasonló lesz.

Aston Martin Dolomite

A nemrég felfrissített Fiesta orra eléggé Astonos lett, így jött az ötlet, hogy kevés módosítással lehetne egy tágasabb belépőmodellt kihozni, mint a Cygnet (IQ). Megfelelő lenne Aston Martin tulajdonosoknak kölcsönautóként, vagy akár "kulcstartónak" egy új Rapide mellé. :)

Jaguar XF ShootingBrake

A Jaguar XF nagyon jól néz ki, a kombi változat sem csúnya. Egy ShootingBrake verziót viszont megnéznék belőle :)

Fiat 500P

Az 500-as Fiatból (a minihez hasonlóan) próbálnak minél több bőrt lehúzni. Először jött a kabrió (500C), utána a családi "egyterű" (500L), akár készíthetnének belőle Pickup-ot is. (500P)

Citroen C-Elysee Coupe

Az új Citroen C-Elysee alapvetően egy "olcsó" családi autó, nem túl izgalmas formákkal. Egy kis aránytologatással (rövidebb tengelytáv, laposabb kaszni, kupésítás, átdolgozott lökhárító, nagyobb felni, stb) kilehet belőle hozni egy szép coupe-t, a Citroennek úgy sincs ilyen modellje...

TRD Toyota GT 86 Sedan

A toyota GT86/Subaru BRZ párosból már szinte mindent kihoztak, amit lehet. A tuning változatok mellet találkoztam már cabrio, és shooting brake verziókkal, sedant viszont még nem láttam. Tehát itt volt az idő, hogy bepótoljam ezt is.

Nissan Juke Nismo 3 door

A Juke valamiért mindig is tetszett. A Nismo verzió különösen mutatós, kár, hogy csak 5 ajtós verzióban kapható. Pedig 3 ajtósban lenne az igazi...