Megvalósult VT - Kia Cee'd SW

Még tavaly nyáron terveztem erre a Cee'd Sw-re tuningelemeket, és most kaptam meg az első képeket róla. Elkészült az első és a hátsó lökhárító, a kipufogó, a csomagtérajtó falazás, és kapott néhány apró kiegészítőt is. Kicsit módosítottak az elemeken a tervekhez képest, de ennek ellenére is jól néz ki. Még várni kell kicsit a küszöbre és a felnikre, de hamarosan meglesznek ezek is. További képek lapozás után.


10 megjegyzés:

  1. Ez jóó! :) Olyan X-tomis! nagyon igényes..

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép lesz, grat Tomi! Az autó gazdája is büszke lehet a verdára. Tetszik még így "nem készen" is! :D

    VálaszTörlés
  3. sztem lesznek itt még jelentkezok, a ceedclub.hu oldalon nezegetjuk a cartarsunk elkeszulo gepet, es sokaknak nagyon tetszik :-D

    VálaszTörlés
  4. ez most komoly? az a tescos króm csík különösen szép. a ceed klubon meg jót röhögtem. ez olyan mintha egy háztartási gépnek csinálnánk klub-ot, egy érzelem mentes használati tárgyba meg kár külön a pénzt őlni, ha tuningolni akarsz, vegyél egy igazi autót.

    VálaszTörlés
  5. Azért én megnézném, hogy neked milyen autód van, és hogy milyen tuningot tudtál összehozni... :(

    VálaszTörlés
  6. Nincs ezzel semmi gond, szép lesz ;)

    VálaszTörlés
  7. beni!! Ha nem tetszik nem kell nézni! Nem tudom mióta kerül egy háztartási gép több millió forintba! Valaki újat vesz valaki vesz egy használtat,esetleg jobbat és azzal veri magát h ő azt így tuningolja meg úgy tuningolja! Ezzel a kocsival van kihívás mert erre nehéz spoiler-eket találni nem úgy mint más tuningolható kocsikra. X-Tomi megtervezte karosszéria lakatos egyedien megcsinálta és ezzel egyedi lett a kocsi. Nem tudom mi a problémád vagy csak irígy vagy de ez van ez a kocsi így jó!!!

    VálaszTörlés
  8. Kedves beni! A Tesco-s krómcsík nem Tesco-s,hanem LIDL-es(mellesleg profi termék).
    A Cee'd club sem röhögés tárgya,mutass Mo-on még egy,ennyi taggal rendelkező fórumot.
    Úgy gondolom az anyagi oldalával sem Neked kellene
    foglalkoznod,senki nem kért Tőled 2Ft-t sem tuningolásra.
    El sem tudod képzelni,hogy mennyi munka áll a dolgok mögött,a tervezéstől a kivitelezésig.
    -még egyszer köszönet X-Tominak-
    Szeretném megkérdezni Tőled,hogy milyen egy "igazi autó" ?
    Ezúton szeretném közölni Veled,hogy az autón történtek változtatások,rövidesen megnézheted!
    (a krómcsík megmaradt)
    Üdvözlettel:az autó tulajdonosa

    VálaszTörlés
  9. http://www.powerfanatics.com/forum/ itt kezdődik és itt ér véget. a króm csík számomra akkor is nevetségesen néz ki, igazábol csak abba kötöttem bele! egy használati tárgy mióta nem lehet több millió forint értékű?! és é használati tárgy alatt azt értem, hogy ceed, egy tömeg termék, amely arra készül, h eljuss vele A-ból B-be. Jelen esetben pedig egy kombi autóról beszélünk, amit általában családos emberek vásárolnak, ergó napi használatban van, a lukók összecsokizzák, ugdossák a kárpitját, tuning felnit könnyű megpatkázni, meg ugye nem is olyan kényelmes vele közlekedni mint a gyárival, a szép egyedi lökhárítót bármikor letolathatod, kopik karcolódik, csere darab ugye meg nincs, mert egyedi... Tehát én az értelmét nem látom még mindig egy ilyen autó átalakitásának, ami nyilván nem két fillér! Egyébként meg ki mibe leli boldogságát, áldásom rá! :)

    VálaszTörlés
  10. Az egyik barátom azt mondta,hogy BMW-s lehetsz,s lám,igaza lett...

    VálaszTörlés